Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Tom Robins - Still life with woodpecker

Κυριακή, ασθενική και χλεμπονιάρικη ανάμνηση του ρωμαλέου Σαββάτου. Κυριακή, η μέρα που οι χωρισμένοι πατεράδες με δικαίωμα "επίσκεψης" παίρνουν τα παιδιά τους στο ζωολογικό κήπο. Κυριακή, υποχρεωτική αργία για τύπους που δεν έχουν τάσεις αργίας. Κυριακή, η μέρα που -στουπί από το Σαββατόβραδο- ξυπνάς με ένα κεφάλι σαν καζάνι χωρίς όρια. Κυριακή, η μέρα που ο "φίλος" δεν ήρθε στο νοσοκομείο. Κυριακή, η μέρα που οι παραχορτασμένοι γάτοι νιαουρίζουν ύμνους και οι ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα.

3 σχόλια:

  1. Tom Robbins - B Is for Beer

    Οι Κυριακες εχουν κατι το διαφορετικο.
    Οι Κυριακες εχουν διαφορετικη οψη, διαφορετικη αισθηση, ακομη και διαφορετικη οσμη απο τις αλλες εξι μερες . Οι κυριακες εχουν διαφορετικο χρωμα (συνηθως λευκο), διαφορετικη υφη (κολλαριστο λινο) και διαφορετικη γευση (κατι σαν πουρε) ακομη κι απ'τα Σαββατα (που ειναι κοκκινα και εχουν γευση απο λουκανικο και μπιρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H λύση είναι μία. Να θεσπιστεί η Κυριακοδευτέρα, που θα είναι τουλάχιστον μισή σε σχέση με τις άλλες. Θα έχει γεύση lemon pie από τον Κωνσταντινίδη, χρώμα λουλακί (που αρέσει και της Γωγούς), υφή απαλού καπιτονέ και οσμή μοναδική για τον καθένα, σαν αυτή της μνήμης (θα σου εξηγήσω την πρώτη Κυριακοδευτέρα που θα ζήσουμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. What is it with you people and Sunday. It's not like we have to go to church anymore.

    ΑπάντησηΔιαγραφή